Περιγραφή

Led ταινία RGB 5v ειδικά σχεδιασμένη για τηλεοράσεις. Δημιουργεί ένα κρυφό φωτισμό που ξεκουράζει το βλέμμα του παρατηρητή και δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
Η συγκεκριμμένη led ταινία έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί μέσω Bluetooth ή μέσω τηλεκοντρόλ ανάλογα με την προτίμηση σας.
Η Led ταινία που ελέγχεται μέσω Bluetooth APP είναι συμβατή με όλα τα smartphones.   Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες ρυθμίσεις ή διαχείριση δικτύου.
Απόλυτα συμβατό με iPhone και Android, Χρησιμοποιεί την δική της εξειδικευμένη εφαρμογή
κατεβάστε την εφαρμογή σαρώνοντας τον κωδικό QR.
Ιδανικό για φωτισμό LED κάτω από ντουλάπι, οπίσθιο φωτισμό τηλεόρασης. Το χρώμα της led ταινίας ελέγχετε κατευθείαν από το APP, κάθε χρώμα είναι dimmable.
Είναι ιδανική για εφαρμογές κρυφού φωτισμού! Αναδείξτε τον χώρο σας, κάποιο έπιπλο ή δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα καθώς μπορείτε να την χρησιμοποιείται και σε εξωτερικό χώρο.
Τροφοδοτείται από θύρα USB 5V, μπορεί να συνδεθεί με συσκευές όπως τράπεζες τροφοδοσίας, υπολογιστές, επιτραπέζιοι υπολογιστές, tablet, φορητοί υπολογιστές ή φορτιστές / προσαρμογείς τηλεφώνου (5V).
Η κολλητική ταινία καθιστά εύκολη και απλή την εγκατάσταση, απλώς σκίστε την ταινία, κολλήστε ή κολλήστε οπουδήποτε θέλετε. Η ταινία δεν θα χαλάσει τίποτα στο μέλλον εάν θέλετε να την αφαιρέσετε.

Τάση λειτουργίας: DC5V
IP 65
14,4 w
Dimming: Ναί (0-70% )
Ποσότητα LED: 30LED / m
Τύπος LED: 5050 SMD
Χρώμα φωτός: RGB
Λειτουργίες ελέγχου: Bluetooth ή Remote Control ανάλογα με την επιλογή σας
Ελεγκτής: Ελεγκτής Bluetooth
Μήκος λωρίδας φωτός: 3M
Γωνία διάχυσης φωτός: Δέσμης 120° μοιρών
Ώρες διάρκειας ζωής: > 50.000 ώρες
Χρόνος εκκίνησης: 0.2 sec
Ενεργειακή κλάση: A’ Class
Γωνία διάχυσης φωτός: Δέσμης 120° μοιρών
Ώρες διάρκειας ζωής: > 50.000 ώρες
Χρόνος εκκίνησης: 0.2 sec
Ενεργειακή κλάση: A’ Class