Πίνακας LED Φωτιζόμενος με ή Χωρίς Πλαίσιο-Αλουμινίου

Πίνακας LED Φωτιζόμενος με ή Χωρίς Πλαίσιο-Αλουμινίου

28.0083.00 Η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% (Υπολογίζετε στο καλάθι)

-Ιδανικός!!!

Προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών με τις εναλλαγές χρωμάτων και τη φωτεινότητα του.

Μπορεί να κρεμαστεί ή να στερεωθεί σε τρίποδο.Περιλαμβάνεται η βάση στήριξης.

Συναφή Προϊόντα 

Μαρκαδόρος φωσφοριζέ 3Χ6mm

Μαρκαδόρος φωσφοριζέ 5χ10mm

Κιτ Μπαταρίας Αυτονομίας 6 ωρών

Περιγραφή

Πίνακας LED Φωτιζόμενος  με ή Χωρίς Πλαίσιο-Αλουμινίου

Πίνακας LED Φωτιζόμενος 44X36

Πίνακας LED Φωτιζόμενος 44X36

Πίνακας LED με πλαίσιο αλουμινίου ιδανικός  -Προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών με τις εναλλαγές χρωμάτων και τη φωτεινότητα του.

Μπορεί να κρεμαστεί ή να στερεωθεί σε τρίποδο.

 Ότι γράφεις επάνω του με μαρκαδόρο, αυτό αυτόματα απεικονίζετε στον πίνακα. Οποιαδήποτε στιγμή θέλεις μπορείς να σβήσει κάποιο κομμάτι του πίνακα ή να τον ξαναγράψει ολόκληρο από την αρχή. Τώρα μπορείτε να διαφημίζετε τα προϊόντα σας, τις προσφορές σας και τις υπηρεσίες σας χωρίς κόστος, ανέξοδα και ευχάριστα.

Κατάλληλο για Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, Ουζερί, Σουβλατζίδικα, Super Market, Bar, Ξενοδοχεία, Καταστήματα Ρούχων και Υποδημάτων, Κρεοπωλεία, Μανάβικα, Γραφεία Ταξιδίων, Σχολεία, Φροντιστήρια, Καταστήματα Ηλεκτρικών Ειδών και πλήθος άλλων επαγγελμάτων. Ιδανικό διαφημιστικό προϊόν για όλα τα επαγγέλματα.

είναι με  Τηλεχειριστήριο αλλά και τοπικό ενσύρματο κοντρόλ που   έχει 16 Διαφορετικά χρώματα και πολλά εφέ.  Διαθέτει μεταλλικές θηλιές για στήριξη σε όλες τις πλευρές καθώς και αλυσίδα  για κρέμασμα. Η συσκευασία περιλαμβάνει τον πίνακα γραφής Led, πανάκι καθαρισμού, τροφοδοτικό Led, ένα τηλεκοντρόλ για της αλλαγές των χρωμάτων, αλυσίδα για κρέμασμα, καθώς και ένα μαρκαδόρο τις αρεσκείας σας δώρο.

 Στους πίνακες αυτούς μπορείτε να γράψετε ότι κείμενο θέλετε, να ζωγραφίσετε ότι εικόνα θέλετε, σε ότι μέγεθος και πάχος θέλετε,με όποιο από τα 8 διαφορετικά χρώματα  των μαρκαδόρων.

Οι μαρκαδόροι είναι μαρκαδόροι νερού και μπορείτε με ένα πανί να σβήσετε ότι θέλετε και να αλλάξετε κείμενο ή εικόνα σε ελάχιστο χρόνο.

 Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 37 παραλλαγές φωτισμού των LED και ακόμη να επιλέξετε σταθερό χρώμα φωτισμού ή ακόμη μπορείτε να  επιλέξετε να αναβοσβήνει  ( flashing, smooth, fade)  με διαφορετικούς τρόπους, και διαφορετικά χρώματα.

΄Εχει ενσωματωμένα στηρίγματα για να κρεμαστεί.

Λειτουργεί με ρεύμα 220V ή με μπαταρία 12V

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , , , , ,

Προφίλ Αλουμινίου

,

Τρίποδο

,

Τίτλος

Go to Top