Προφίλ για επιγραφή led διπλό ασημί 5-15cm

6.5019.00 Η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% (Υπολογίζετε στο καλάθι)

Προφίλ για επιγραφή led διπλό αλουμινίου είναι για διπλής όψης επιγραφή Led είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση, από ανοδιωμένο ηλεκτροστατικής βαφής αλουμίνιο ασημί χρώματος στιβαρής κατασκευής  με εξογκώματα και εσοχές ώστε να εφαρμόζουν μέσα σε αυτό τα module ! Το προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για φωτεινές επιγραφές και επιγραφές σταθερού led καθώς το άνοιγμα η εσοχή που έχει στα πλάι είναι κατάλληλη να εισχωρήσει πλεξιγκλας πάχους μέχρι και ενός πόντου με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο γενικό σύνολο.

Η τιμή είναι με το μέτρο

Περιγραφή

Προφίλ για επιγραφή led διπλό ασημί 5-15cm

Η Εταιρεία μας διαθέτει στην αγορά ειδικά προφίλ και εξαρτήματα αλουμινίου για κατασκευές επιγραφών εξωτερικού χώρου
που προσφέρουν άριστη ποιότητα κατασκευής και αντοχή στον χρόνο.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο είδος τους που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές παραγωγής και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις CE.

Προφίλ για επιγραφή led διπλό ασημί 8cm είναι για διπλής όψης επιγραφή Led είναι κατάλληλο  για εξωτερική χρίση είναι από ανοδιωμένο ηλεκτροστατικής βαφής αλουμίνιο ασημί χρώματος στιβαρής κατασκευής  με εξογκώματα και εσοχές ώστε να εφαρμόζουν μέσα σε αυτό τα module ! Το προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για φωτεινές επιγραφές και επιγραφές σταθερού led καθώς το άνοιγμα η εσοχή που έχει στα πλάι είναι κατάλληλη να εισχωρήσει πλεξιγκλας πάχους μέχρι και ενός πόντου με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο γενικό σύνολο.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

, , ,

Τίτλος

Go to Top