Βάση module για επιγραφή led

3.00 Η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% (Υπολογίζετε στο καλάθι)

50 σε απόθεμα

Βάση module για επιγραφή led ταιριάζει με όλα τα Προφίλ για επιγραφή led διπλό ή μονό αλουμίνιο και είναι σε σχήμα Π δουλεύεται πολύ εύκολα καθώς είναι και γαλβανιζέ με αποτέλεσμα να μην οξειδώνετε και να δένει την επιγραφή εσωτερικά με αποτέλεσμα να πετύχετε την στιβαρότητα της κατασκευής και να μπορείτε πολύ εύκολα να κολλήσετε τα module επάνω στην βάση με τους ειδικούς μαγνήτες σπειρώματος που μπαίνουν στα module.

Η τιμή πώλησης είναι ανα μέτρο

50 σε απόθεμα

Περιγραφή

Βάση module για επιγραφή led

Bάση module για επιγραφή led

Βάση module για επιγραφή led

Η Εταιρεία μας διαθέτει στην αγορά ειδικά προφίλ και εξαρτήματα αλουμινίου για κατασκευές επιγραφών εξωτερικού χώρου
που προσφέρουν άριστη ποιότητα κατασκευής και αντοχή στον χρόνο.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο είδος τους που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές παραγωγής και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις CE.

 

Βάση module για επιγραφή led ταιριάζει με όλα τα Προφίλ για επιγραφή led διπλό ή μονό αλουμίνιο και είναι σε σχήμα Π δουλεύεται πολύ εύκολα καθώς είναι και γαλβανιζέ με αποτέλεσμα να μην οξειδώνετε και να δένει την επιγραφή εσωτερικά με αποτέλεσμα να πετύχετε την στιβαρότητα της κατασκευής και να μπορείτε πολύ εύκολα να κολλήσετε τα module επάνω στην βάση με τους ειδικούς μαγνήτες σπειρώματος που μπαίνουν στα module. επίσης στην ίδια κατηγορία είναι και το ωμέγα διάτρητο καθώς και το γωνιακό διάτρητο με έτοιμες τρύπες που μπορούν να μπουν σε πλάτες των module για να δέσουν την επιγραφή είτε είναι μονής όψης είτε διπλής.

 

Τίτλος

Go to Top